Followers

25 November 2011

One Step Ahead Girls ^_^

Assalamualaikum ! wahh lamanya tak menaip kat blog ni. Busy busy. hehe Sedia maklum kan, TMRS skrg tengah berperang hewhew :D Berperang dengan segala kekuatan mental dan fizikal. haha Setakat ni, everythings gonna be okay. Semua tengah focus on study. Chaiyok2, I know you can do it baby ! haha
Nextweek just left another two paper. Tapi cik Ainaa merdeka dulu. Untunglaa~ haha
Paper last 30 November. Then 1 Disember, I just want to sing Bruno Mars'song.. " Today I dont feels like doing anything, I just wanna lay in my bed " Eeeeuuuwww haha
Setelah lima tahun kat sekolah, habis jugak akhirnya. Dalam kegembiraan ade kesedihan. *ayattt haha Nilah pengaruh drama petang2 hewhew :D
Guys, buat yg terbaik dalam segala bidang sekalipun. Jangan mudah give up. Usaha tangga kejayaan. Untunglaa rumah sape yg ade tangga. haha Kalau rumah yg takde tangga ni, guna kerusi je haha
Okay dah start merepek ^_^ Enough for today, ni pun curi2 bukak. Terasa dah ade sayup2 suara orang potpetpotpet.. okay mak, off dah ni haha
Lastly, study smart makcik2 !

No comments:

Post a Comment